Algemene voorwaarden

Verzending

Ik zal het product verzenden  zodra de betaling is ontvangen. Meestal is dit binnen 1-3 werkdagen. Grote pakketten wordt altijd verzonden met een track and trace code. Kleine paketten die door de brievenbus passen  zullen niet worden verzonden met een track and trace code. In de verzendkosten zijn verwerkt, de verzending, handeling en verpakkingskosten.

Kleine verpakkingen € 1,95
Grote pakketten € 6,95 Nederland

Verzendkosten Buitenland op aanvraag!

Geschatte levertijden

Nederland: 2-3 werkdagen
Europa: 7-9 werkdagen
Overal waar anders: 6-21 werkdagen

Deze scheepvaart tijden zijn schattingen en geen garanties. Levertijd zou kunnen toenemen wanneer een pakket wordt opgehouden bij de douane. Helaas heb  ik daar geen invloed op.

Verloren pakketten

Als je bang bent dat uw pakket verloren is gegaan in  de mail , neem dan gerust contact met me op. Echter, houd er rekening mee dat ik ben gevestigd in Nederland en de scheepvaart kan zo nu en dan worden vertraagd door de douane. Een pakket wordt niet beschouwd als ‘verloren’ tot 30 werkdagen zijn verstreken (6 weken van de scheepvaart datum).

Terugbetalingen en uitwisselingen

Alle artikelen worden gecontroleerd en zorgvuldig verpakt voorafgaand aan de verzending. Als u niet tevreden bent met het gekochte product, bericht me binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket. Wij kunnen dan gaan werken aan, of u wilt een terugbetaling of een uitwisseling. Houd er rekening mee dat  de verzendkosten bij terugkeer door de koper worden betaald. Deze kosten worden niet terugbetaald, met uitzondering van de restitutie kosten voor defect items. Een terugbetaling zal worden gegeven na het geretourneerde product is ontvangen in de oorspronkelijke staat. Vanwege de aard van het product, kunnen op maat gemaakte items niet worden geretourneerd en komen niet in aanmerking voor restitutie.

Als u vragen hebt over dit beleid, neem dan contact ontmoet op met :  vrolijkehebbedingetjes@ziggo.nl