Wie ben ik

Hallo allemaal, mijn naam is Jolanda Hoogerwerf , momenteel woonachtig in het Westen des lands,  en wat leuk dat jullie mijn webshop bezoeken.

Ben begonnen met vrolijkehebbedingetjes op een Facebook pagina en daar is nu deze webshop uit ontstaan, de pagina op Facebook blijft natuurlijk ook hiernaast gewoon bestaan.

Deze webshop heeft voornamelijk artikelen met een lage prijs, zodat voor iedereen er iets te koop is, vind je het verzenden te duur, en je woont in de buurt, kom gezellig het bij mij thuis ophalen( email adres staat hieronder). Of een pb via mijn fb pagina vrolijkehebbedingetjes.

Het is voor mij erg belangrijk , dat u deze site moet zien als mijn hobby , vandaar zoals hierboven beschreven de lage prijzen , zodat mijn materiaalkosten “gedekt”zijn.

Ik maak bijna elk item zelf er is er bijna altijd 1 van op voorraad , mocht u er meer van willen dan maak ik die met alle liefde voor u , laat u mij dat dan via de mail even weten,  vrolijkehebbedingetjes@ziggo.nl

Hoop dat u met veel plezier hier komt winkelen . Zoals ik hierboven al aan gaf, U  mag ook gerust bij mij thuis komen “winkelen” laat mij dit dan ook even weten via de mail ( zie bovenstaand email adres) misschien wel net zo prettig en rustig!

U kunt gerust uit het buitenland( België en Duitsland) bestellen!

De andere landen sluit ik uit ivm te hoge verzendkosten!

Ben vanaf nu ook te vinden op Pinterest onder mij naam Jolanda Hoogerwerf-Duursma , daar vind U ook een bord van Vrolijkehebbedingetjes.

U vind mij ook op Instagram onder Vrolijkehebbedingetjes 🌸

Betalingen gaan via bankoverschrijving  en eventueel kleine bedragen via een Tikkie.

Liefs Jolanda